Учество на Средбите на извидници во Св.Николе

На покана на извидничкиот одред “Гоце Делчев“ од Св.Николе, претставници на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ земаа учество на Средбите на извидници кои се одржаа во извидничкиот дом во село Орел, Св.Николе во периодот од 12-14 мај 2023 год. На домакините во името на старешинството на одредот им благодариме за гостопримството.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.