Учество на состанокот за 13та Национална Смотра на СИМ

Во организација на Сојуз на извидници на Македонија на 1.10.2022 год. во Крушево се организираше посета на локацијата каде треба да се орагнизира 13та Национална Смотра на Сојуз на Извидници на Македонија – Крушево 2023. 

На овој сoстанок учество земаа преставници од извидничките одреди од Скопје, Велес, Св.Николе, Кичево и Струга. На самиот состанок се разгледуваче локација на смотрата, се разговараше за програмата и за сите детали поврзани со истата. Целата средба ја раководеше Старешината на 13 смотра на СИМ, Лазар Апосоловски. Како претставници на извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес беа Иван Гушев и Мартин Голчев.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.