Учество на работилница за Стратешко планирање

Во периодот од 14 и 15.12.2019 год. во хотелот “Монтана“ во Крушево, здружението на граѓани “Активо“ од Велес организираше работилница за креирање на Стратешко планирање на организацијата за наредните три години. Како соработник на ЗГ “Активо“, а воедно и наша партнерска организација од страна на
извиднички одред “Димитар Влахов“ – Велес, учество на оваа работилница зема Жаклина Гушева .

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.