Учество на работилница во Општина Чашка

Во организација на Фондацијата институт отворено општество – Македонија и Фондацијата “Фокус“ од Велес, во рамките на проектот “Живеење во мултиетничка средина – граѓани со еднакви права, можности и заштита“, на 22.2.2008 година (петок) во ООУ “Тодор Јанев“ во населба Чашка се одржа работилница на тема “Креирање на Програма за работа на Комисијата за односи меѓу заениците во општина Чашка за 2008 година“. На оваа работилница од страна на извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес учество земаа Горан Андоновски, Димитар Јорданов, Грозданчо Нецинов и Ангел Радевски.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.