Учество на прославата по повод 50 години од формирањето на ИО “Гоце Делчев“ од Св.Николе

На 21.5.2022 год. (сабота) на покана на извидничкиот одред “Гоце Делчев“ од Св.Николе, делегација на извидничкиот одред  “Димитар Влахов“ – Велес во Домот на Културата во Св. Николе учествувавме на прославата  и свечената академија  по повод 50 години од формирањето на извидничкиот одред во Св. Николе.

По завршувањето на свечената академија на ИО “Гоце Делчев“ беше организирана забава во извидничкиот дом во село Орел.

Делегација на извидничкиот одред  “Димитар Влахов“ – Велес ја сочинуваа: Ангелче и Жаклина Гушеви, Стефан Петровски, Благој Јорданов, Влатко и Марина Влахчеви и Ненад Андреевски.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.