Учество на извидничко ориентациониот повеќебој “Чика Драги“ во Ниш

Во периодот од 12-14 мај 2023 год. дванаесет извидници од извидничкиот одред “Димитар Влахов“ – Велес земаа учество на традиционалниот извиднички ориентационен повеќебој“Чика Драги“ во Ниш во организација на нашиот братски извиднички одред “Мија Станимировиќ“. На овој повеќебој учество земаа 150 извидници од Србија, Република Српска и Македонија.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.