Учество на еко акцијата “Боренка“ во Демир Капија

На 18.3.2023 год. (сабота) во Демир Капија уште една успешно завршена акција уште една Боренка.
Повеќе од 50 волонтери од Штип, Скопје и Велес посадија 1000 нови стебла. На оваа Боренка покрај десетте млади од Велес и извиднички одред “Димитар Влахов“, учество земаа извидничките одреди “Еквинокс“ – Штип, ПСИО, извиднички одред “ММ-Брицо“ – Скопје, извидничко поречански одред “Сидро“ – Скопје, извидничко поречански одред “Галеб“ – Скопје и партнерите од ЈП Национални шуми.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.