Учество на ДИОН 2019 во Св.Николе

Пет извидници од извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес
во периодот од 10 до 13.10.2019 во село Орел, Свети Николе
учествуваа на Државниот извиднички ориентационен натпревар – ДИОН, во организација на Сојуз на извидници на Македонија.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.