Тренинг за тренери

На покана на  Сојуз на извидници на Македонија и Данските извидници,  извидничкиот одред “Димитар Влахов” од Велес учествуваше на Инструкторската Школа – Тренниг за тренери  кои што се одржа  во  Манастирскиот комплекс "Св. Јоаким Осоговски" близу Крива Паланка во периодот од 3 до 7 ноември 2010 год. Нашиот одред зема учество со двајца извидници и тоа Благој Ѓорчевски и Никола Аксентиев.  Покрај извидниците од нашиот одред имаше учество  земаа и извиудници од следниве одреди ИО “Наум Наумовски-Борче“ од Крива Паланка, ИО “Скаут“ од Куманово, ИО “Еригон“ од Прилеп, ИПО “Јадран“,ПСИО, ИПО “Галеб“ сите од Скопје.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.