Стратегија и визија на ВПР – трета работилница

Создавајки ја стратегија за промоција и маркетинг на Вардарскиот Плански Регион (ВПР) за периодот 2011-2015, извидниците од извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес, учествуваа на третата работилница на која се разговараше за пазарното комуницирање и позиција на Вардарскиот Плански Регион. Работилницата се одржа на 4 април 2011 г.во  Ресторан “Рубико“ во Неготино. Учесници од страна  нашиот одред беа Душица Здравевска, Благој Ѓорчевски и Никола Аксентиев

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.