Средби со кандидатите за Градоначалник на Велес

Во рамките на изборната кампања за избор на Градоначалник и советнци за Советот на Општина Велес, Ангелче Гушев како член на нашиот одред, присуствуваше на средбите со здруженијата на граѓани од Велес, а кои беа организирани од страна на кандидатите за Градоначалник, г-нот Горан Петров (кандидат на ВМРО-ДПМНЕ) и г-нот Аце Коцевски (кандидат на СДСМ – ЛДП – НСДП).  И на двете средби се разговараше како понатаму ке продолжи соработката на релација Градоначалник – здруженија на граѓани и реализирањето на заеднички проекти во интерес на локалната самоуправа.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.