Средба во Министерството за животна средина

Претставници од Одборот за спас од Топилница и преставници на Зелената коалиција на 14.1.2009 год. (среда), во состав Аце Коцевски, Градоначалник на Општина Велес, Петар Стојанов од Одборот за спас од Топилницата, Ангелче Гушев и Ненад Коциќ престваници на Зелената коалиција остварија работна средба во Министерството за животна средина и просторно планирање. Во Министерството се разговараше со заменик – министерот Соња Лепиткова и тоа за новонастанатите состојби со продажбата на Топилницата.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.