Семафор

Драги извидници, пребарувајќи голем број на веб страници (извиднички) преку глобалната информатичка мрежа интренет, наидовме до една доста интересна компјутерска програма за учење на извидничката дисциплина – СЕМАФОР. Досега сме виделе неколку такви програми но оваа е стварно добра.

Автор на оваа програма е Игор Ѓорѓевиќ – БугА од ИО “Радомир Јовановиќ – Чоче“ од Бор – Србија. За да ја имате програмата кликнете тука

 

 

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.