Свечено давање на Завет

На 4.11.2023 год. во Скопје во СУГС “Раде Јовчевски – Корчагин“ по повод одбележувањето на  70 годишен јубилеј, Сојуз на Извидници на Македонија организираше заедничко, свечено давање на Завет за сите нови членови на СИМ. Од нашиот одред земаа учество Ангела Митрева, Мелани Трајковска, Леона Цветковска.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.