Реализирани сите триесет он-лајн предизвици

Започнувајки од   28.03.2020 год. (сабота) имавме можност да  ги искусиме онлајн извидничките активности. Во рамките на триесет дневните предизвици беа реализирани следните он лајн активности и тоа:
Предизвик #1
Earth hour-28 Март
Предизвик #2
Замок од кебиња
Предизвик #3
Кул заштитна маска
Предизвик #4
Палачинки
Предизвик #5
Маска за 1-ви април
Предизвик #6
Магичен вулкан
Предизвик #7
Семафор
Предизвик #8
Обележувач за книга
Предизвик #9
Неделен план на здрава исхрана
Предизвик #10
Мини бивак
Предизвик #11
Фут- марама
Предизвик #12
Физички вежби
Предизвик #13
Држач за марама (Woggle)
Предизвик #14
Глума
Предизвик #15
Оригами


Предизвик #16
Знаковен јазик
Предизвик #17
Сезнајко
Предизвик #18
Брзозборки
Предизвик #19
Извидничко бинго
Предизвик #20
Велигденски јајца
Предизвик #21
Тетра-кукички
Предизвик #22
Вселенско летало
Предизвик #23
Приказна со сенки
Предизвик #24
Шифрирано писмо
Предизвик #25
Терариум
Предизвик #26
Прва помош и заштита
Предизвик #27
Кореографија
Предизвик #28
Култура ден
Предизвик #29
“Visionboard“
Предизвик #30
Пламен се дига

Во рамките на овој триесет дневен предизвик членовите на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес Катерина и Иван Гушеви се вклучија во остварување на задолженијата – предизвиците. Катерина реализираше 30 предизвици, додека пак Иван реализираше 24 он лајн предизвици. . Сите предизвици беа објавени на Instagram, Facebookи тоа преку фан страната на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ – Велес и одредскиот канал на Youtoube.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.