Работна средба во Општина Чашка

Општина Чашка на ден 2.12.2008 год. (вторник) организираше информативен состанок со преставниците на здруженијата на граѓани и фондации за соработка во 2009 година. На овој информативен состанок се презентираа доставените предлог-активности и програми од страна на здруженијата на граѓани и фондации. Покрај ова се преставија и финансиските можности на Чашка за поддршка на активности на здруженијата на граѓани и фондации за 2009 год.
Во рамките на средбата беа презентирани и мислењата и предлозите од страна на здруженијата на граѓани и фондации и прелог-апликацијата  и предлог-критериумите за доделување на финансиски средства.
На овој работен состанок од страна на извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес учествуваа Грозданчо Нецинов и Виктор Таневски.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.