Протест:ЕДЕН ЌЕ МОРА ДА СИ ОДИ !!!!!

Зелената коалиција составена од Градоначалникот на Општина Велес, г-дин Аце Коцевски, извидничкиот одред “Димитар Влахов“, ЕД “Вила Зора“, ЕГ “Грин Пауер“, Фондација “Фокус“, Здружението на родители на деца заболени од церебрална парализа, Друштвото на родители за здраво поколение и Организазацијата на жени  на 9.6.2008 година (понеделник) одржа ПРЕС конфереција на која што ги објавни сите активности поврзани со ПРОТЕСТОТ против рестартирањето на Топлиницата кои што ќе се одржи на 10.6.2008 година (вторник) со почеток во 19.00 часот на платото на плоштадот “Сармаале“ во Велес.
На прес конференцијата говореа Ангелче Гушев, кои што ги претстави сите активности кои што ќе следат на 10.6.2008 година, потоа Соња Гаврилова која што ги престави досегашните проблеми кои ги продуцираше Топилницата и Игор Смилев кои ги повика сите граѓани масовно да земат учество на мирниот протест. 
 
 
 
 

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.