Продолжуваат Б2Б средбите и дебати преку “Младите во акција“

Извиднички одред „ Димитар Влахов“ – Велес, ги спроведува Б2Б средбите со претставници од институциите и бизнис секторот кои се дел од проектните активности на проектот„ Младите во акција“.  Средбите и дебатите  даваат успешни показатели особено можности за развој на локалните самоуправи преку заеднички пристап на здруженијата на граѓани, институциите и бизнис секторот се со цел подобрување на локалниот економски развој и придонесување кон подобрување на квалитетот на живот во населените места . На оваа средба одржана на 2.11.2017 год. (вторник) во Велес се утврдија и приоритени сектори за развој се земјоделство, туризам и секако проследени со сектор образование, култура и млади.

ц1

ц3

ц4

ц5

ц8Проектот „ Младите во акција“ , е проект на  ЦИВИКА МОБИЛИТАС  АД ХОК Грантови имплементиран од Извиднички одред  „ Димитар Влахов“.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.