Пријава за учество

Poster1Преку Асоцијацијата за иновации во руралната економија – АИРЕ Скопје,  Здружението за рурален развој Локална акциона група Вардар Леадер , Извидничкиот одред„ Димитар Влахов“  започна со имплементација на нов проект “МЛАДИ ПРЕТПРИЕМАЧИ – НОСИТЕЛИ НА МЛАДИНСКИ РУРАЛЕН ТУРИЗАМ “. Извидничкиот одред ќе работи на подготовка и организација на четиридневен камп за стекнување на работни  вештини на млади во регионот на Велес, Чашка и Градско кој ќе се организира во Извидничкиот центар „ ГОЛОЗИНЦИ“,  Општина Чашка.Сите заинтересирани учесници можат да се пријават на следниот линк: ПРИЈАВА za kamp

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.