ПРЕС – Зелена Коалиција

 

Зелената коалиција на 5.5.2008 год. (понеделник) одржа ПРЕС конференција, на која што се осврна на :

– средбата со претставник на потенцијалниот купувач на Топилницата во Велес, Џејсон Мико

– притисокот што се врши врз медиумите кои известуваат за рестартирањето на Топилницата и притисокот врз НВО секторот во Велес

– повторното активирање на тужбата против Државата Република Македонија од страна на Општина Велес и Зелената коалиција, за триесет годишното загадување на Велес    

 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.