Потпишан Договор со Агенција за млади и спорт

 

 

Во рамките на објавениот Повик за учество во распределбата на средства за реализација на проекти во областа на младите за 2008 година од интерес на Република Македонија, а објавен од страна на Агенцијата за малди и спорт,  извидничкиот одред “Димитар Влахов“  од Велес конкурираше со предлог проектот  “Младите – мост кон иднината“. 

Овој проект беше прифатен од Агенцијата за млади и спорт  и на 15.4.2008 год. во просториите на АМС, раководителот на проектот Ангелче Гушев потпиша договор за реализација на проектни активности. За подетални информации за програмските активности од проектот во наредните денови…..

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.