Посета на театарска престава

teatar2Спроведувајќи ја програмата за работа на одредот за 2015/2016 година, седумнаесет извидници од извидничкиот одред  “Димитар Влахов“ – Велес на 25.12.2015 год.  (петок) земаат учество на театарската престава “Дома“ која беше реализирана во салата “Бели мугри“, а  прикажана од страна на учениците при  Гимназијата “Кочо Рацин“ од Велес.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.