Помош преку телефонски повик !

Почитувани грагани на Република Македонија. Со повикување на следните броеви ја помагате кампањата на Зелената Коалиција во судскиот процес против Република Македонија. Со донирањето на средствата ке дадете допринос во дефинитивното расветлување на триесет годишното загадување на Велес и почеток на вештачењето на загадената почва.
 

 

                            

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.