Помош на лица кај месноста Пешти

babuna1Во соработка со кризниот штаб на Општина Велес и по пријава во Центарот за  управување на кризи на 2.2.2015 год.(понеделник) членови  на Извиднички одред “Димитар Влахов“- Велес и Здружение Вардарска регата “Гемиџии“ извршија извлекување на  повекемина лица кој беа затекнати  од високиот водостој на реката Бабуна во областа Пешти кај Велес.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.