Поздрави од Авганистан

Директно од Кабул – Авганистан пристигнаа честитки до нашиот одред  од нашиот извидник Александар Љутков – БУБИ. Тој  е дел од  единицата на АРМ која што е мисија во тој дел од Светот ! Членовите на извиднички одред “Димитар Влахов“ ми посакуваат голема срека и успех во работата.

 

                               

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.