Патролен излет

Реализирајки ја својата патролната програма за работа, патролата Ѕверови во периодот од од 18 до 21 јуни  организираа излет во извидничкиот центар Голозинци. Во рамките на овој четиридневен излет патролата реализираше активности од ориентацијата и топографија, потоа нокен хајк, и активности предвидени со сопствената патролна програма.
 
 
 
 
 
 
 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.