Пакетчиња за нашите најмлади извидници

Извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес, во соработка со Евангелската црква и Самаританска торба,  обезбеди 30 Божиќни пакетчиња и сликовници за своите членови до 14 години. Поделбата на пакетчињата се организираше во просториите на нашиот одред на 12.2.2009 год.(четврток). Во рамките на поделбата на Божикните пакетчињата, нашите најмлади членови ги запознаа гостите за нашите цели, задачи, принципи, извиднички закони и нашите проектни активности. 
 
 
 
 
 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.