Одржано редовно Собрание на одредот

На 10.3.2021 год. (среда) во големата сала на во Домот на НВО во Велес се одржа редовното годишно собрание на извиднички одред “Димитар Влахов“. На годишното собрание беа разгледани и усвоени наративниот и финасискиот извештај за работата на одредот за периодот на 2020 година, со предходно изјаснување и давање на извештај на надзорниот одбор на одредот.

По разгледување на наративниот и финасискиот извештај за работа беше донесена одлука за формирање на тим кои што ќе работи на унапредување на програмата и зголемување на членството на одредот.Старешината на извиднички одред “Димитар Влахов“, м-р Ангелче Гушев во рамките на ова годишно собрание имаше и предложени статутарни измени, а беа презентирани и тековните проекти и активности на одредот.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.