Ноќта на вештерките

По повод Ноќта на вештерките,во организација на ИПО “Галеб” и ИО “Браќа Миладиновци” од  Скопје, на 31.10.2009 год. (Сабота) се одржа забава за “развигорци” и “помлади извидници”.  Забавата се одржи во просториите на ИО “Браќа Миладиновци”. Право на учество на забавата имаа сите извидници од наведените категории од сите извиднички одреди ширум Република Македонија.Сите учесници на забавата беа маскирани на соодветната тема. Од страна на ИО “Димитар Влахов“ од Велес учество земаа петмина извидници.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.