Новото лице во канцеларијата на СИМ

Старешинството на СИМ, на својат седница која што се одржа на 30 март оваа година, донесе одлука да Благица Петровска ја превземе функцијата секретар на СИМ. Покрај неа на распишаниот конкурс, се пријавија и други два јца кандидати и тоа од ИО “Димитар Влахов“ од Велес и ИПО “Јадран“ од Скопје. Благица е родена во Скопје во 1986 каде што и живее.

 

И посакуваме успешна работа !

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.