Новогодишна свеченост

Општина Велес на 29.12.2008 год. (понеделник) во салата “Бели мугри“, при Локалната библиотека “Гоце Делчев“ организираше Новогодишна свеченост на која што говореше Градоначалникот, г-дин Аце Коцевски. Градоначалникот се осврна на сите постигнувања во 2008 година и меѓу другото позитивно се осврана на работата на  Зелената коалиција во која што составен дел е и извидничкиот одред “Димитар Влахов“. Зелената коалиција во 2008 година преставуваше начин на изразување на револт против рестартирањето на Топилницата во Велес. На оваа свеченост од нашиот одред учество земаа четворица извидници.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.