Мониторинг на проектот “Да си подадеме рака“

На 24.4.2023 год. (понеделник) во просториите на извиднички одред “Димитар Влахов“ – Велес се одржа состанок со претставниците на Македонскиот ментар за меѓународна соработка Фанија Ивановска и Александра Савевска и тоа за мониторинг по периодичниот извештај за проектот “Да си подадеме рака“.

На овој состанок се разгледаа реализираните активности и планот за до крајот на проектот. Се разговараше и за водењето на проектната документација и за предизвиците со кои се соочивме при реализацијата на истиот.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.