Летовање во Охрид и Црна гора

Извидничкиот одред “Димитар Влахов“ Велес организира летовањa на Црногорското приморје и тоа во Суто море, Буљарица, Чањ и Бечичи и на Охридското езеро во извидничкиот центар Охрид. Летовањето е организирано преку ТА “Скаут“ од Скопје. За сите летовања нудиме плакање на рати. Сите информации за горенаведените дестинации можете да ги добиете во просториите на извиднички одред “Димитар Влахов“ секој ден од 10.00 до 13.00 и од 18.00 до 21.00 часот или на 070 265 250 и 072 274 070 и на  www.skaut.com.mk. Ве очекуваме.

 

   

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.