ЛЕР на Општина Чашка

На 14.10.2008 год. (вторник) во Општина Чашка се одржа првата работилница за изработка на Стратешки план за Локален Економски Развој  (ЛЕР) наОпштина Чашка. На оваа работилница се разговараше за следното:  
– Што е ЛЕР и неговите основи
– SWOT анализа на општина Чашка
– Дефинирање на Визија и стратешки приоритети на Општината.
На оваа прва работилница од страна на извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес, учество зема Виктор Таневски.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.