Консултативна средба со Министерството за образование и наука

На 27.9.2021 год. (понеделник), старешината на извиднички одред “Димитар Влахов“ – Велес, м-р Ангелче Гушев учествуваше на консултативна средба во однос на активностите и работата на службеникот за млади во рамки на Министерството за образование и наука.На средбата, се разговараше за предлозите кои ние ги имате за координирање, спроведување и следење на прашања од интерес на младите во делокругот на надлежностите на министерството.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.