Кандидат за старешина на СИМ

На редовната седница на старешинството на СИМ  која се одржа на 10.4.2011 год. (недела), беше прифатена кандидатурата на единствениот кандидат за Старешина на СИМ, Димче Велев кој е член на извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес. Кандидатот е долгогодишен член на извидничката организација на Македонија од 1985 год. Велев обавувал голем број на функции мегу кои: старешина на одред, Началник на Биро на СИМ, Началник во ИЦО – Охрид, претседател на Младински сојуз на Велес, Генерален секретар на сојуз на невладини организации на Велес и  програмски директор на фондација “Фокус“ од Велес каде заснова професионален работен однос .  Во прилог на ова ви ја преставуваме и неговата програма за работа во периодот од 2011 – 2015. Програмата можете да ја симнете тука .

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.