Како се обучуваа инструкторите !

На барање на Чедомир Арсовски, инструктор од втор степен обучуван според вудбеџ ситемот, а наш почитуван извидник од ИО “Мирко Милески“ од Кичево, го пренесуваме извештајот на една од последните инструкторски школи, која што е раководена токму од Чедомир. Во него можете да видите до каде се стигнати со инструкторска обука еден дел од извидниците во СИМ. Извештајот можете да го симнете тука .

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.