Извиднички репортер – ПОВТОРНО

Редакцијата на извидничката ревија “Извиднички репортер“ повторно започна да работи во рамките на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес. Главен и одговорен уредник на репортерот е именуван Влатко Влахчев. Во редакцијата се наоѓаат Диме, Златко, Марина, Горан, Виктор, Тоше, Баже…. Оваа група на велешки извидници  подготвувајќи ја нашата одредска ревија, повторно ќе работат на информирањето во рамките на Сојузот на извидници на Македонија. За оваа ревија биде уште поквалитетна во делот на информирањето, Ве повикуваме сите ширум нашате Република да се вклучите во “донирањето“ на информации од вашите извиднички активности. Ве очекуваме…..

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.