Извиднички камп за помлади извидници во Лесковац

Од 23 до 30 август 2010 год. во обалста Вуик, Лескпвац – Р.Србија ке се одржи извиднички камп на кои ке учествуваат извидници од Р.Македонија, Р.Србија и Р.Бугарија. Контингентот на Р.Македонија ке брои 15 помлади извидници од 11 до 14 години. Во рамките на контингетот од 15 помлади извидници од Македонија се и Елиф Шакирова,  Лилјана Јошевска и Бојан Миклош членови на извидничкиот одред  “Димитар Влахов“ од Велес. За сите случувања во Лесковац ке ве информираме по нивното  враќање.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.