Извидничка новогодишна забава

На 27 декември 2008 год. (сабота), извидничко поречанскиот одред “Јадран“ од Скопје, во клубот “Хавана“ организираше предновогодишна забава за извидниците од Македонија. На оваа забава колку што можевме да забележиме имаше присуство од страна на извидниците на ИПО “Галеб“, ИПО “Сидро“, ИО “ММ – Брицо“, ИО “Браќа Миладиновци“ сите од Скопје, извидниците на домаќинот ИПО “Јадран“ и извидници од извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес. Покрај забавните активности се организираше и Караоке шоу , а за забавата да биде целосно новогодишна се појави и Дедо Мраз. 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.