Избран новиот Началник на СИМ

На 20 февруари во просаториите на СИМ, новото старешинството ја одржа првата седница. Мегу другото на дневен ред беше и избор на Началник и Биро на СИМ.По долга расправа по пријавените кандидати старешинството на СИМ донесе одлука да Драган Анчевски биде новиот Началник на Бирото на СИМ. Покрај ова старешинството избра и замeник старешина а тоа е Зоран Шиљковски.На оваа седница се избра и дел од новиот управен одбор на ИЦО Охрид.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.