Избран Началник на Биро на СИМ

На редовната седницата на Старешинството на СИМ, која се одржа на ден 25.10.2008 год. (сабота) во село Станци, Крива Паланка во периодот на одржувањето на овогодишниот Републички извиднички ориентационен натпревар (РИОН), Старешинството на СИМ донесе одлука да за Началник на Биро на СИМ  биде избран , Ивица Николиќ – Циви. Меѓу другото Старешинството на СИМ донесе одлука и за продолжување на рокот за пријавување на кандидати за позицијата Генерален секретар на СИМ за уште нови 15 дена.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.