Зелениот Еди по дванаесети пат !

Старешинството на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес на својата редовна седница одржана на 20.11.2010 год. (сабота) донесе одлука за организирање на Школа за водачи “Зелениот Еди 12“. Школата ке се организира во третата недела на јануари 2011 во извидничкиот центар Голозинци. Едукативните сесиси ке бидат под раководство на Ангелче Гушев, иструктор од втор степен во СИМ. Како предавачи ке се појават инструктори од прв степен,  Богдан Маневски, Ангел Радевски, Виктор Таневски и Благој Ѓорчевски посетители на инструкторска школа во Кањижа. Сите дополнителни информации, елаборат, план и програмата во наредните денови, се разбира на најпосетениот извиднички сајт во Република Македонија !

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.