Заеднички патролни активности на извидниците од Велес и Солун

На 24.6.2024 год. во извидничко поморска база Николаос Принзиос во Солун заеднички активности реализираа патролите од извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес и патролите на 3-та извидничко морска група на Солун. Домаќин на нашите пртеставници во Солун беше Василис Нтрианкос како еден од водечките лидери на солунските извидници.

Погледнете тука: https://scoutveles.org.mk/wp-content/uploads/2024/06/Vasilis-2.mp4

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.