Есенска екскурзија за учениците од ОУРЦ“Маца Овчарова“ во ИЦ “Голозинци“

Учениците и наставниците на ОУРЦ “Маца Овчарова“ од Велес на 18.10.2023 год. (среда)
организираа есенска екскурзија со што беа гости во извидничкиот центар “Голозинци“.
Тимот на ИЦ “Голозинци“ се потруди да сите присутни се чуствуваат пријатно во нашиот
извиднички дом.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.