Елаборат – “Школа за водачи Зелениот Еди XII“

едиДраги извидници,
почитувајќи ја Глобалната стратегија за обука на кадри на СИМ, извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес и оваа година го продолжува циклусот на организирање на Школи за водачи на патроли. За таа цел Ве покануваме да земете учество на школа за обука на водачи на патроли “Зелениот Еди XII“. На оваа Школа за водачи на патроли може да учествуваат само слушатели кои веќе наполниле 15 години и имаат интерес да водат патрола, јато. Во прилог го имате и официјалниот елаборат за Школата. Можете да го симнете тука:Елаборат-Школа-за-Водачи_Зелениот_Еди_XII

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.