Елаборат за XXX Средби на извидници Велес 2016

images_Foto_2013_prvdel_uusjyunПочитувани извидници,  извидничкиот одред “Димитар Влахов” од Велес започнувајќи да го одбележува 65 годишното  постоење на одредот во Велес и Република Македонија, Ве поканува на јубилејните традиционалните 30ти Средби на извидници Голозинци – Велес 2016. Во периодот од 1975 до 2015 година, успевaме да организираме дваесет и девет  Средби на извидници, а кои што последните петнаесет беа од  меѓународен карактер.  Овие 30ти Средби ги организираме повторно на тема … ориентацијата  и топографија, сигнализација … игра како метод на работа во традиционални. от скаутизам …. значи дојдете да се дружиме,  играме и забавуваме.Превземи тука елаборат: Elaborat za 30 sredbi na izvidnici Veles2016

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.