Договор за “Ден на дрвото“

На 23.2.2010 год. (вторник) во просториите на Фондацијата “Фокус “ се одржа  договорен состанок за подготовките на овогодинешната акција “Ден на Дрвото“. Како промотори на оваа голема еколошка акција на овој состанок се појавија нашата истакната и врвна пливачка Атина Бојаџи и публицистот Љубомир Гајдов. Овој договорен состанок беше организиран од страна на ЕЛС – Велес и на него учествуваа НВОи кои традиционално даваат најголем одзив на оваа акција. Извидничкиот одред “Димитар Влахов“ беше преставен од старешината на одредот Ненад Андреевски. 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.