Ден на дрвото – седми дел !

Во рамките на седмата еколошката акција “Ден на дрвото – Засади ја својата иднина“ на 31.3.2011 год. (четврток) учество зема и извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес со десет извидници. Акцијата се реализираше на терените на општина Чашка  (Долги рид). На оваа акција учество земаа ученици од сите основни и средни училишта од Велес и Чашка, потоа вработени  во јавната администрација, родители и грагани, а беа присутни  и Градоначалниците на двете општини. Акцијата беше и медиумски покриена од голем број на медиумски куки кои што на самиот настан слетаа со хелихоптер.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.