Денот на дрвото

Во рамките на акцијата “Денот на дрвото – Засади ја својата иднина“ на 19.11.2008 год. , членови од извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес земаа учество во акцијата за пошумување. Пошумувањето во општина Велес се организираше во месноста “Ветерско“ и “Толјан“.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.